Een prachtige entourage tussen de wijnranken, wijnen van het Betuws Wijndomein, de culinaire expertise van Catering Oud London; dat zijn de ingrediënten voor een bijzondere belevenis: het Domein Diner.

Op zaterdag 14 juli zal dit pop-up restaurant voor de derde keer neerstrijken in de Betuwe. Wij ontvangen u voor een avondvullend programma waarbij u alles wordt verteld over het unieke domein van Diederik Beker. Aansluitend serveren wij een 5 gangen (all-in) verrassingsmenu, waarbij u lokale producten zal herkennen en de zon ziet zakken in de wijngaard. Het aperitief, de wijnen en het digestief komen uiteraard van het Domein. Voor een sfeerimpressie, klik hier

Datum en Tijd:
Zaterdag 14 juli 2018, 18:00 – ca. 23:00 uur
Adres Betuws Wijndomein: Burensewal 5, 4117 GC Erichem

Programma:
18:00 uur             Ontvangst: aperitief met “Linge Parel” geserveerd met een amuse.
18:30 uur             Aanvang rondleiding: Onder leiding van de wijnmaker loopt u langs de verschillende percelen van het Domein. Uiteindelijk eindigt de rondleiding bij de lange dinertafel waar u gezellig bij elkaar aanschuift.
19:00 uur             Aanvang diner tussen de wijnranken.
22:00 uur             Koffie, thee en zoetigheden in de Domein winkel.

Alle bijzondere wijnen en digestieven zijn aan het eind van de avond verkrijgbaar in de Domeinwinkel. Zo kunt u thuis nog eens het glas heffen op een mooie avond!

Prijs en reserveren:
Deze geheel verzorgde avond kunt u reserveren voor € 84,50 p.p.

Uiteraard houden wij rekening met uw (di)eetwensen, deze kunt u tijdens het reserveren aangeven.

Reserveren kan middels de volgende link:

Catering Oud London is te bereiken op:
+31(0) 343 491 341 of via catering@cateringoudlondon.nl