KomEten, het pop-up restaurant met 50 miljoen sterren, gaat weer open! Reserveer nu online een plek aan de lange tafels.

KomEten, het pop-up restaurant met 50 miljoen sterren, gaat weer open! Hiervoor bundelen Sonnenborgh en Catering Oud London opnieuw hun krachten. Het resultaat: een verrassings - driegangen diner in het monumentale middeleeuwse bastion van Sonnenborgh waar je onder het glazen dak letterlijk onder de sterren eet. Een (g)astronomische avond met een duurzaam, biologisch, lokaal diner en een exclusief sterrenprogramma in de sterrenwacht! 

Enthousiast? Reserveer direct je plek aan de lange tafels. Wacht niet te lang, want de vorige edities van KomEten waren snel uitverkocht.

Programma KomEten

18.30 uur – ontvangst met een aperitief 
18.45 uur – welkom door Bas Nugteren, directeur Sonnenborgh
19.00 uur – aanvang driegangendiner inclusief amuse & wijnarrangement
tussen de gangen door – exclusief sterrenprogramma in de sterrenwacht
23.00 uur – einde diner

Datum, prijs en reserveren

- datum: donderdag 23 november 2017
- tijd: 18.30 – 23.00 uur
- prijs: verrassings-driegangendiner + amuse + wijnarrangement + koffie en friandises + exclusief sterrenprogramma,  all-in voor €78,50 p.p. 
- reserveren kan via Go-tickets 
- locatie: Sonnenborgh – museum & sterrenwacht, Zonnenburg 2, Utrecht
- let op: wij maken gebruik van lange tafels waar je gezellig aanschuift.

Catering Oud London is onderdeel van Oud London Hospitality, waaronder ook het gelijknamige Hotel Restaurant en een aantal restaurants behoren. Catering Oud London verzorgt op diverse verrassende locaties de culinaire invulling. Klassieke menu’s, walking Dinners, een mooi buffet: Catering Oud London zorgt altijd voor een culinaire ervaring van hoog niveau. Sonnenborgh is een van de markantste gebouwen in het Utrechtse Museumkwartier. Een historische parel aan de Singel: een 16-eeuws bastion - gebouwd door Karel V - met daarbovenop het oude KNMI en sterrenkundig instituut. Sonnenborgh is nu een museum en een publieksterrenwacht waar o.a. sterrenkijkavonden, lezingen en cursussen georganiseerd worden.