KomEten, het pop-up restaurant met 50 miljoen sterren, gaat voor de 4e keer open! Hiervoor bundelen Sonnenborgh en Catering Oud London opnieuw hun krachten. Het resultaat: een verrassings-driegangendiner in het monumentale middeleeuwse bastion van Sonnenborgh waar u onder het glazen dak letterlijk onder de sterren eet. Een (g)astronomische avond met een duurzaam, biologisch, lokaal diner en een exclusief sterrenprogramma in de sterrenwacht!

Enthousiast? Reserveer direct uw plek aan de lange tafels. Wacht niet te lang, want de vorige edities van KomEten waren snel uitverkocht.

Programma
18.30 uur – ontvangst met een aperitief
18.45 uur – welkom door Bas Nugteren, directeur Sonnenborgh
19.00 uur – aanvang driegangendiner inclusief dranken arrangement
tussen de gangen door – exclusief sterrenprogramma in de sterrenwacht
23.00 uur – einde diner

Datum, prijs en reserveren
- datum: donderdag 23 november 2017
- tijd: 18.30 – 23.00 uur
- prijs: verrassings-driegangendiner + dranken arrangement + amuse + koffie en friandises + exclusief sterrenprogramma, all-in voor €78,50 p.p.
- reserveren kan via deze link.
- locatie: Sonnenborgh – museum & sterrenwacht, Zonnenburg 2, Utrecht
- let op: wij maken gebruik van lange tafels waar u gezellig aanschuift.

Catering Oud London is al jaren vaste partner van Sonnenborgh – Museum & Sterrenwacht. Sonnenborgh is een van de markantste gebouwen in het Utrechtse Museumkwartier. Een historische parel aan de Singel:  een 16-eeuws bastion - gebouwd door Karel V - met daarbovenop het oude KNMI en sterrenkundig instituut. Sonnenborgh is nu een museum en een publieksterrenwacht waar o.a. sterrenkijkavonden, lezingen en cursussen georganiseerd worden.