UIT ETEN IN EIGEN HUIS

De heerlijke Oud London gerechten bij u thuis!

Vanaf 1 juni mag de horeca in Nederland weer voorzichtig open en daar zijn we uiteraard heel erg blij mee. De 1,5 meter regel heeft echter wel tot gevolg dat slechts een beperkt aantal mensen weer een restaurant of terras kan bezoeken.

Heeft u wel zin in een culinair diner, maar bent u er nog niet aan toe om de drukte al weer op te zoeken? Als u de tafel mooi dekt, dan zorgen wij dat u tóch kunt genieten van de heerlijke specialiteiten van Oud London. Catering Oud London serveert het diner gewoon bij u thuis!

Onze koks blijven koken op bestelling. De bestelde maaltijden kunnen worden bezorgd, maar ook worden afgehaald. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze befaamde Boeuf Stroganoff of onze kerriesoep?

Bezorgen en afhalen  

Hoe gaat het in zijn werk?
Vooropgesteld besteden wij vanzelfsprekend grote aandacht aan de hygiëne in onze keuken en tijdens het transport. Bij het afgeven van uw bestelling houden we gepaste afstand.

  • U plaatst uw bestelling uiterlijk één dag van te voren vóór 16:00 uur telefonisch of per mail: Tel. : 0343 491245 | Email: catering@oudlondon.com.
  • We bezorgen dagelijks tussen 16:00 en 20:30 uur.
  • We sturen u een mail ter bevestiging van de bestelling met een betaallink, zodat u het geld aan ons kunt overmaken. Indien u dit niet wenst, kunt u met PIN afrekenen of (heeft geen voorkeur) gepast contant.
  • U kunt uw bestelling ook zelf afhalen in Hotel Restaurant Oud London, ook hiervoor geldt: dagelijks tussen 16:00 en 20:30 uur. Ook bij afhalen vragen wij u vriendelijk om met PIN te betalen, maar als het niet anders kan, is contant ook mogelijk.
  • Alle gerechten worden koud aangeboden, echter inclusief een duidelijke instructie om de soepen en hoofdgerechten heel eenvoudig serveer-klaar te maken.

U kunt hier ons Take Away menu bekijken.


Wilt u meer informatie of bestellen?

Tel.: 0343 491245
E-mail: catering@oudlondon.com 
www.cateringoudlondon.nl 

 

 

De website www.cateringoudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie