Het Domein Diner “unplugged”

Op zaterdag 13 juli organiseren Catering Oud London en het Betuws Wijndomein de 4e editie van het unieke buitenevenement het “Domein Diner” tussen de wijnranken van het Betuws Wijndomein.

Dit keer niet gezeten aan lange gedekte tafels, maar we gaan dit jaar “unplugged”. Een gezellige informele setting met meer gelegenheid om kennis te maken met de andere gasten, een praatje te maken met de wijnmaker, de chefkok, zelf langs de houtskool BBQ te lopen en drankjes te halen bij de bar. U kiest zelf een tafeltje uit om aan te zitten of u schuift gezellig aan bij anderen.

Later op de avond gaat de open haard aan en wij zorgen dat een gitaar aanwezig is. Dit is het moment om uw eigen podium te pakken en een mini concert te verzorgen!

Wat niet verandert is de culinaire verrassing. U weet pas wat u eet op de avond zelf! Natuurlijk houden we rekening met diëten en allergieën als u ons dat van te voren laat weten. Als u online reserveert, kunt u dit aangevven.

Ook de rondleiding door de wijngaard met Diederik Beker, de eigenaar van het wijndomein, staat traditiegetrouw op het programma.

Het diner arrangement kost € 85,- per persoon en bestaat uit:

  • Ontvangst met een glas Linge Parel of Betuws Bruis (alc. vrij)
  • Bites tijdens het aperitief
  • Het diner; deels uitgeserveerd en deels self service van de BBQ en het buffet - Uiteraard houden wij rekening met uw (di)eetwensen, deze kunt u tijdens het reserveren aangeven.
  • Tafelwater, koffie, thee met zoetigheden
  • De rondleiding over het Domein

Drankjes, waaronder natuurlijk de wijnen van het Domein, zijn tegen betaling (cash en pin) verkrijgbaar aan de bar.

Datum en Tijd:
Zaterdag 13 juli 2019, 17:30-ca. 22:00 uur. Adres Betuws Wijndomein: Burensewal 5, 4117 GC Erichem

Programma:
17:30 uur - Ontvangst: aperitief met "Linge Parel" & bites

18:00 uur - Aanvang rondleiding: Onder leiding van de Wijnmaker loopt u langs de verschillende percelen van het Domein. Aansluitend gaat het buffet open en bbq aan.

Het Domein diner is om ca. 22:00 afgelopen.

Alle bijzondere wijnen en digestieven zijn aan het eind van de avond verkrijgbaar in de Domeinwinkel.

De website www.cateringoudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie