Academiegebouw

Het statige Academiegebouw is prominent gelegen in de hoek van het Domplein te Utrecht, naast de bekende Domkerk. Het neo-renaissancistische gebouw dateert van 1892, toen de elfjarige koningin Wilhelmina de sluitsteen aanbracht boven de ingang. De gevels van dit eerbiedwaardige gebouw zijn rijk voorzien van beeldhouwwerk.Tegenwoordig heeft deze locatie met mooie stadstuinen onder meer een representatieve functie voor de Universiteit Utrecht.

In dit schitterende universiteitsgebouw vinden o.a. promoties, oraties, de opening van het Academisch jaar en de diverse ontvangsten plaats, waarbij de Universiteit doorgaans als gastheer optreedt. Deze locatie heeft 12 zalen die geschikt zijn voor vergaderingen, seminars, ontvangsten, diners en promoties. De capaciteit varieert van 10 tot 500 personen.

Voor een indruk van de cateringmogelijkheden op deze locatie kunt u rechts onder op deze pagina onze banquetmap openen. Voor informatie en speciale condities betreffende verhuur van de diverse ruimtes kunt u contact opnemen met onze afdeling reserveringen in het Academiegebouw, tel. 030 2538254.

Academiegebouw

Domplein 29
3512 JE Utrecht
Telefoon: 030 2538254
Fax: 030 2539156
academiegebouw@cateringoudlondon.nl