Het Maltezerhuis

HISTORISCHE LOCATIE IN HARTJE UTRECHT

Aan de Nieuwegracht in Utrecht staat het Maltezerhuis, sinds 1919 zetel van de Orde van Malta in Nederland. Een historisch pand, gelegen in hartje binnenstad nabij de Domtoren, het Academiegebouw en Paushuize. Enkele jaren geleden zijn de ruimtes van het Maltezerhuis geschikt gemaakt als locatie voor exclusieve gelegenheden. Uiteraard met behoud van het historische en sfeervolle karakter. Vanwege de trappen en trapjes is het  Maltezerhuis helaas niet rolstoeltoegankelijk. U bent van harte welkom in een van de prachtige ruimtes voor uw bruiloft, receptie, diner, conferentie, lezing, vergadering, training of kamerconcert. In het zomerseizoen kunt u ook van de intieme binnentuin gebruikmaken.

Het Maltezerhuis ligt op ongeveer 15-20 minuten lopen van Utrecht CS maar is ook bereikbaar per auto; vanaf de P&R aan de rand van de stad kunt u verder met de stadsbus of sneltram. Ook kunt u gebruikmaken van een parkeergarage op loopafstand (Springweg).

Maltezerhuis

Nieuwegracht 14
3512 LR Utrecht
Tel.: 0343 491341
info@cateringoudlondon.nl

De website www.cateringoudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie