Op zoek naar een mooie locatie voor een vergadering, feest, borrel, seminar, diner of bruiloft? Sonnenborgh is een stijlvolle en verrassende plek in het centrum van Utrecht, dichtbij het Centraal Station en station Vaartsche Rijn. Een 16e-eeuws bastion met daar bovenop de sterrenwacht uit 1853. Sonnenborgh heeft diverse zalen te huur. Alle ruimtes ademen rust en historie uit en geven een bijzondere sfeer aan je bijeenkomst. Uiteraard zijn er uitgebreide cateringmogelijkheden. Ook is het mogelijk om je bijeenkomst op te luisteren met een lezing, Sterrenkijkavond of planetariumvoorstelling.

Op Sonnenborgh komt ver weg dichterbij! In de authentieke 19e-eeuwse sterrenwacht ontrafelden wetenschappers vroeger de samenstelling van de zon en deden ze voor het eerst voorspellingen over het weer. Nu is Sonnenborgh een museum en ga je als bezoeker op onderzoek! Beklim de trappen van het observatorium en bewonder de sterrenhemel op een Sterrenkijkavond. Kom alles te weten over het bijzondere gebouw, de sterren en het weer in een tentoonstelling, rondleiding of lezing. Of ga mee op een virtuele reis door het heelal in het planetarium. Sonnenborgh is gebouwd op een monumentaal bastion uit de 16e eeuw. Het is een van de best bewaarde bastions in Noord-Europa.

Sonnenborgh - Museum & Sterrenwacht

Zonneburg 2
3512 NL Utrecht
T: 0343 491341
F: 0343 491244
info@cateringoudlondon.nl

De website www.cateringoudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie