Uw locatie, onze zorg

Het organiseren van een event in uw eigen vertrouwde omgeving met uw familie, vrienden, zakenrelaties of medewerkers kan natuurlijk de voorkeur hebben boven een externe locatie. Dat begrijpen wij als geen ander. Wij helpen u graag met de organisatie, inrichting en natuurlijk verzorgen wij een mooi aanbod hapjes, gerechten, dranken en verrassende snacks.

Wij kunnen alles invullen en organiseren, maar dat hoeft niet. U mag ons ook helpen! Misschien zoekt u alleen een goede kok om hapjes te maken in het zicht van de gasten of wilt u wellicht een deel van het programma uitbesteden. Wij realiseren ons heel goed dat wij in uw eigen omgeving ook uw “kleur” moeten aannemen en moeten opereren als verlengstuk van uw organisatie. Alleen dan kunnen wij iets toevoegen.

Van tuinfeest, tot familiediner en van bedrijfsopening tot productpresentatie. Met onze ondersteuning wordt uw feest of event een groot succes!

Uw locatie, onze zorg

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden weten voor catering op een bepaalde locatie?
Bel 030 721 0600 of mail naar info@cateringoudlondon.nl.

De website www.cateringoudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie