Privacyverklaring

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT
Catering Oud London B.V. kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Catering Oud London B.V., en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Catering Oud London B.V. verstrekt. Catering Oud London B.V. kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres

WAAROM Catering Oud London B.V. GEGEVENS NODIG HEEFT
Catering Oud London B.V. verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.
Daarnaast kan Catering Oud London B.V. uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst.

HOE LANG Catering Oud London B.V. GEGEVENS BEWAART
Catering Oud London B.V. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN
Catering Oud London B.V. verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK
Op de website van Catering Oud London B.V. worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Catering Oud London B.V. gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS
Catering Oud London B.V. maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Catering Oud London B.V. bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Catering Oud London B.V. te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Catering Oud London B.V. heeft hier geen invloed op.
Catering Oud London B.V. heeft Google geen toestemming gegeven om via Catering Oud London B.V. verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen.
U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@cateringoudlondon.nl.
Catering Oud London B.V. zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek  reageren.

BEVEILIGEN
Catering Oud London B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Catering Oud London B.V. maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Catering Oud London B.V. verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Catering Oud London B.V. op via info@cateringoudlondon.nl.
www.CateringOudLondon.nl is een website van Catering Oud London B.V.

Catering Oud London B.V. is als volgt te bereiken:
Postadres:    Woudenbergseweg 52
                           3707 HX Zeist

Inschrijvingsnummer  handelsregister  Kamer  van  Koophandel: 30177277

Telefoon:     0343 491341
E-mail:           info@cateringoudlondon.nl

 

De website www.cateringoudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie