CitySense Utrecht

CitySense is de multifunctionele full service evenementenlocatie in Midden Nederland die elk evenement omzet in een gepersonaliseerde beleving, waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. De belevingselementen zitten altijd compleet in elk evenement verweven en zijn een integraal deel van de gastvrijheidservaring. Het ervaren en creatieve team van CitySense zorgt ervoor dat het evenement de potentie van de mogelijkheden bij CitySense optimaal benut van bedrijfsevenementen tot aan exclusieve diners voor 50 tot 400 gasten.

INRICHTING

De ‘turn key’ evenementenlocatie bestaat uit een grote belevingsruimte en een royale lounge. Bij de huurprijs inbegrepen zitten 120 zwart lederen congresstoelen en 12 statafels en bijbehorende krukken. Voor feesten is er divers lounge meubilair beschikbaar. De entree is voorzien van een ingerichte garderobe en een registratiebalie. Vanaf een 13 meter lange bar en open keuken worden alle food en drinks geserveerd.

AUDIO/VISUEEL

Evenementenlocatie CitySense onderscheidt zich door haar 20 meter lange multimediascherm, waarop content op maat en/of interactieve presentaties kunnen worden getoond. Tevens is deze multifunctionele evenementenlocatie voorzien van een groot assortiment led verlichting, beamers en een podium van 12m2. In combinatie met geurbeleving wordt uw communicatie-uiting ondersteund. Het Wifi netwerk is kosteloos en onbeperkt beschikbaar.

EVENEMENTEN EN MOGELIJKHEDEN

CitySense is geschikt voor uw seminar/congres, productlancering, bedrijfsfeest, diner en huwelijksfeestlocatie.

BEREIKBAARHEID

CitySense is gelegen in de binnenstad van Utrecht en bevindt zich op 8 minuten lopen van Utrecht Centraal Station. Op 2 minuten loopafstand bevindt zich 24/7 voldoende parkeergelegenheid.

CAPACITEIT

Evenementenlocatie CitySense is multifunctioneel en inzetbaar en flexibel aan te passen aan uw groepsgrootte. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Seminar & congres locatie
50 – 220 gasten plenaire opstelling

Feestlocatie
100 – 400 gasten feestopstelling

Productlancering
50 – 220 plenair opstelling
50 – 300 staande opstelling

Gala & dinerlocatie
50 – 120 sitdown diner
50 – 350 walking diner

Trainingslocatie
50 – 220 gasten plenaire opstelling

Huwelijksfeest locatie
100 – 400 gasten feestopstelling

Klik hier voor een rondleiding (filmpje) door deze bijzondere locatie.

CitySense Utrecht

St. Jacobsstraat 12
3511 BS Utrecht
Telefoon: 0343 491341
Fax: 0343 491244
catering@cateringoudlondon.nl

De website www.cateringoudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie