Kerken van Utrecht

Utrecht heeft veel kerkgebouwen, waarvan een toenemend aantal niet meer als zodanig worden gebruikt. Door vergrijzing van gemeenten en parochies worden kerkgebouwen in toenemende mate aangeboden voor veelzijdig gebruik en niet meer uitsluitend op religieuze dagen.

Catering Oud London is in Utrecht de grootste aanbieder van dit type locaties en kent een groot aantal van deze bijzondere monumentale gebouwen als haar broekzak. Zonder uitzondering zijn deze kenmerkende panden zeer geschikt voor congressen, symposia, diners, huwelijksfeesten, ontvangsten en productpresentaties. Catering Oud London is partner van o.a. de Domkerk, de Janskerk, Gasthuis Leeuwenbergh en de Jacobikerk.

Domkerk

Het is mogelijk de Domkerk geheel of gedeeltelijk te huren. De Domkerk is een monumentaal gebouw met uitstraling. Ook onze kleine ruimtes zijn interessant. Zo kijkt u vanuit het DomCafé rechtstreeks in de schitterende pandhof. Ook als deze ’s avonds voor anderen gesloten is. De centrale ligging in het land en in de stad (op loopafstand van het Centraal Station van Utrecht) maken de Domkerk een aantrekkelijke plek voor bijeenkomsten, lezingen en vergaderingen.

De Kerken van Utrecht

Domkerk
Achter de Dom 1, 3512 JN Utrecht

Jacobikerk
Sint Jacobsstraat 171, 3511 BP Utrecht

De website www.cateringoudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie