Oranjerie Landgoed Sandenburg

De Oranjerie van Landgoed Sandenburg is een nieuwe exclusieve locatie voor besloten bijeenkomsten. Dit markante witgepleisterde Rijksmonument ligt net buiten Utrecht, in de prachtige natuur van de Kromme Rijnstreek en Utrechtse Heuvelrug.

Landgoed Sandenburg  is al meer dan 220 jaar particulier bezit van de familie Van Lynden van Sandenburg. Het sprookjesachtige Kasteel Sandenburg, tegenover de Oranjerie, wordt nog steeds door de familie bewoond.

De Oranjerie is een prachtige ruimte voor bijzondere gelegenheden.  Niet zo lang geleden was de Oranjerie nog in gebruik als overwinter plaats voor de palmbomen en sinaasappelboompjes die in de zomer langs de oprijlaan staan. Nu wordt de Oranjerie aangeboden als exclusieve locatie voor besloten bijeenkomsten. De Grote Zaal van de Oranjerie is zeven meter hoog en heeft een oppervlakte van ruim 120 vierkante meter. Bij mooi weer kunt u uw gasten ook ontvangen op het terras en het grasveld onder de oude perenboom. De Oranjerie is geschikt voor een ceremonie, lunch of diner tot 72 personen, en een receptie tot 100 personen. De Oranjerie is vaste trouwlocatie van de Gemeente Wijk bij Duurstede. 

Landgoed Sandenburg ligt centraal in het buitengebied van Utrecht. De Oranjerie beschikt over een grote parkeerplaats met gratis parkeerplaatsen en elektrische laadzuilen. De ruimtes zijn gelijkvloers en goed te bereiken voor gasten die minder goed ter been zijn.

Oranjerie Sandenburg

Sandenburgerlaan 6
3947 CS Langbroek

Tel.: 0343-491341
www.cateringoudlondon.nl

De website www.cateringoudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie