Oranjerie Landgoed Sandenburg

De Oranjerie van Landgoed Sandenburg is een nieuwe exclusieve locatie voor besloten bijeenkomsten. Dit markante witgepleisterde Rijksmonument ligt net buiten Utrecht, in de prachtige natuur van de Kromme Rijnstreek en Utrechtse Heuvelrug.

Landgoed Sandenburg  is al meer dan 220 jaar particulier bezit van de familie Van Lynden van Sandenburg. Het sprookjesachtige Kasteel Sandenburg, tegenover de Oranjerie, wordt nog steeds door de familie bewoond.

De Oranjerie is een prachtige ruimte voor bijzondere gelegenheden. De Grote Zaal is zeven meter hoog en heeft zeven grote openslaande deuren naar het park van Kasteel Sandenburg. De Oranjerie is vaste trouwlocatie van de Gemeente Wijk bij Duurstede. Ook is de Oranjerie een mooie locatie voor een heidag of seminar. In de besloten omgeving van het landgoed, midden in de natuur, bent u er echt even helemaal uit.

Landgoed Sandenburg ligt centraal in het buitengebied van Utrecht. De Oranjerie beschikt over een grote parkeerplaats met gratis parkeerplaatsen en elektrische laadzuilen. De ruimtes zijn gelijkvloers en goed te bereiken voor gasten die minder goed ter been zijn.

Oranjerie Sandenburg

Sandenburgerlaan 6
3947 CS Langbroek

t.: 0343-491341
www.cateringoudlondon.nl

De website www.cateringoudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie