Slot Zeist

Aan de zuidkant van Zeist, aan de rand van de bebouwde kom, ligt het indrukwekkende Slot Zeist. Het is een groot complex, wat hoofdzakelijk bestaat uit het omgrachte slot en de bebouwing aan het Broeder- en Zusterplein, aan weerszijden van de Nassau Odijklaan.

Er zijn maar weinig locaties zo indrukwekkend als Slot Zeist. De verschillende zalen in het slot hebben elk een eigen signatuur. Van de barokke stijlzalen, tot de moderne vergaderruimtes en van de gerestaureerde slotgewelven tot de complete theaterzaal. Daarnaast heeft Slot Zeist zijn eigen Orangerie. Een gezellige ruimte die niet alleen voor het publiek is geopend, maar ook voor groepen gereserveerd kan worden. De fraaie tuinen zorgen voor een spectaculair entree; elk jaargetijde drukt zijn eigen stempel op uw ontvangst. De bosrijke omgeving leent zich uitstekend voor buitenactiviteiten. U kunt het amfitheater in de Slottuin of de Theekoepel bijvoorbeeld bij uw congres-, trouw- of feestplannen betrekken. Slot Zeist is niet alleen mooi, maar ook zeer veelzijdig. Het is misschien wel de fraaiste trouwlocatie van Midden-Nederland, maar ook zeer geschikt voor congressen, ontvangsten, diners, productpresentaties, trainingen en vergaderingen.

Voor meer informatie: www.slotzeist.nl.

Slot Zeist

Zinzendorflaan 1
3703 CE Zeist
Tel.: 030 721 06 00
info@slotzeist.nl

 

De website www.cateringoudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie