Universiteitsmuseum

Het Universiteitsmuseum: een wetenschapsmuseum waar bezoekers op een inspirerende manier zelf op onderzoek gaan naar wetenschap en de universiteit. Er is veel te zien in het Universiteitsmuseum, en ook veel te doen. Je bent hier zelf actief en ontdekt van alles.

Het Universiteitsmuseum wil een bijdrage leveren aan een positief kritische houding ten aanzien van wetenschap, en bezoekers stimuleren en uitdagen een onderzoekende houding aan te nemen. 

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een vergadering, receptie, congres of bruiloft? Op een steenworp afstand van de Utrechtse Domtoren ligt het Universiteitsmuseum. In deze sfeervolle en unieke locatie zijn ruimtes van verschillende grootte te huur. Het moderne museumgebouw en de daarachter gelegen museumtuin de Oude Hortus vormen een bijzondere en inspirerende omgeving. Een bezoek aan het museum of de Oude Hortus maakt uw bijeenkomst compleet.

Verbouwing Universiteitsmuseum
In 2019 zal in het Universiteitsmuseum een verbouwing plaatsvinden, waardoor de gebruiksmogelijkheden zeer beperkt zullen zijn.
Voor meer informatie en vragen met betrekking tot alternatieve locaties die geschikt zijn voor uw bijeenkomst neemt u contact op met Catering Oud London 0343 491341 of per email catering@cateringoudlondon.nl.

Universiteits museum

Lange Nieuwstraat 106
3512 PN Utrecht
Telefoon: 0343 491341
Fax: 0343 491244
info@cateringoudlondon.nl

De website www.cateringoudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie