Culinaire partycatering in Utrecht

Hotel Restaurant Oud London is een begrip in de regio Zeist. Maar wist u ook dat wij ons toeleggen op catering in de omgeving Utrecht? Met een fantastische keukenbrigade en meerdere prachtige locaties kunnen wij uw zakelijke evenement tot in de puntjes verzorgen. Partycatering van hoogstaand culinair niveau, dat is wat wij nastreven. We zijn trots op wat we doen en streven naar perfectie! Kijk eens rond op de website en bekijk de mogelijkheden. Heeft u vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Een boek vol inspiratie

Laat u inspireren door ons Foodbook. U vindt hier een greep uit de mogelijkheden van onze partycatering. Wij hebben een reputatie hoog te houden en dat doen we met veel liefde.

Maatwerk is ons visitekaartje! Dus heeft u specifieke wensen, laat het ons vooral weten. Wij doen u graag een voorstel geheel op maat. Zakelijke catering verzorgen wij op onze “gouden locaties” maar net zo makkelijk in uw eigen omgeving. Gewoon bij u op kantoor of buiten in de tuin. In veel gevallen kunnen wij ook op een door u zelf gekozen vergaderlocatie in Utrecht of congreslocatie in Utrecht cateren. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Partyservice Utrecht: catering op maat voor uw evenement!

Wij werken het liefst samen met u aan het totaalconcept. Helaas is de culinaire invulling nog te vaak een ondergeschoven kindje van een zakelijke bijeenkomst. Een gemiste kans wat ons betreft! Lekker eten en goede verzorging is ontzettend belangrijk. Het prikkelt de zintuigen, zorgt voor een scherpe mindset of geeft juist een heerlijk ontspannen gevoel. U bepaalt het doel en wij stemmen de catering hier op af. Wij denken graag met u mee over de invulling van het programma. Denk bijvoorbeeld aan een workshop, rondleiding, presentatie of entertainment. Catering Oud London biedt een totaalconcept aan voor partyservice in Utrecht en omgeving.

Offerte aanvragen

De website www.cateringoudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie