Trouwen op een unieke locatie in Utrecht

Trouwen op een van de meest gewilde officiële trouwlocaties van Utrecht? Op de mooiste plekken van het oude stadscentrum biedt Catering Oud London meerdere stijlvolle locaties. Perfect voor een huwelijksreceptie, huwelijksdiner, huwelijksfeest of de overnachting van jullie huwelijk.

Buiten trouwen in Utrecht? Op een steenworp afstand van de Utrechtse Domtoren ligt het Universiteitsmuseum met z'n prachtige museumtuin “de Oude Hortus”. In deze unieke, historische tuin vergeet je dat je midden in de stad bent. Hier bevindt zich de oudste Nederlandse Hortus-Oranjerie die nog in bedrijf is. En natuurlijk ons museumcafé Ginkgo. Bij mooi weer biedt het terras prachtig uitzicht over de kassen en de tuin. Een  sfeervolle locatie voor bijvoorbeeld jullie huwelijksvoltrekking, huwelijksreceptie of huwelijkslunch- of diner.

Intiem trouwen in een barokke stijlzaal? Dan is de Fundatie van Renswoude met zijn schitterende stadstuin in de oude Utrechtse Museumkwartier een uitstekende keuze.

Op een bijzondere locatie trouwen? In het prachtige Zocherplantsoen staat op een heuvel in het Museumkwartier één van de meest bijzondere bouwwerken in de Utrechtse binnenstad. Het is Sterrenwacht Sonnenborgh, dat in 1853 is gebouwd boven op het beste bewaarde middeleeuwse verdedigingsfort uit 1554 langs de Utrechtse stadsmuur. Dit oude bastion is onlangs prachtig gerestaureerd en de overdekte binnenplaats, Het Terreplein, is een unieke plek voor bijvoorbeeld jullie huwelijksvoltrekking, huwelijksreceptie, huwelijksdiner of feestavond.

Een sprookjeshuwelijk in je eigen kasteel? Hebben jullie al eens gedacht aan Slot Zeist aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug? Een unieke en bijzondere sfeervolle locatie voor jullie complete huwelijk in het midden van het land.  

Vragen of een trouwlocatie bekijken?

Benieuwd naar onze mogelijkheden of willen jullie vrijblijvend een van de trouwlocaties bekijken? Graag maken wij een persoonlijke afspraak om jullie wensen met ons te delen. Wij zijn telefonisch te bereiken op telefoonnummer 0343 491 341 of stuur een e-mail naar catering@cateringoudlondon.nl.

De website www.cateringoudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie