Trouwen op een unieke locatie in Utrecht

Trouwen op een van de meest gewilde officiële trouwlocaties van Utrecht? Op de mooiste plekken biedt Catering Oud London meerdere stijlvolle locaties. Perfect voor een huwelijksreceptie, huwelijksdiner, huwelijksfeest of de overnachting van jullie huwelijk.

Een sprookjeshuwelijk in je eigen kasteel? Hebben jullie al eens gedacht aan Slot Zeist aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug? Een unieke en bijzondere sfeervolle locatie voor jullie complete huwelijk in het midden van het land.  

Op zoek naar een romantische trouwlocatie? Dan zijn jullie bij de Oranjerie van Landgoed Sandenburg op het juiste adres. Dit markante witgepleisterde Rijksmonument ligt net buiten Utrecht, in de prachtige natuur van de Kromme Rijnstreek en Utrechtse Heuvelrug.

Hebben jullie al een andere locatie op het oog, waarbij het mogelijk is om zelf een cateraar te kiezen, dan gaan wij graag in gesprek met jullie. We maken een afspraak om de locatie te bekijken en bespreken dan graag met jullie de wensen.

Vragen of een trouwlocatie bekijken?

Benieuwd naar onze mogelijkheden of willen jullie vrijblijvend een van de trouwlocaties bekijken? Graag maken wij een persoonlijke afspraak om jullie wensen met ons te delen. Wij zijn telefonisch te bereiken op telefoonnummer 0343 491 341 of stuur een e-mail naar info@cateringoudlondon.nl.

De website www.cateringoudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie