Unieke catering Utrecht

Catering Oud London heeft diverse cateringconcepten ontwikkeld voor haar unieke locaties in Utrecht en omgeving. Dat gaat veel verder dan het verzorgen van de culinaire invulling voor uw gezelschap. Het gaat tenslotte om de totale beleving met als doel om uw bijeenkomst tot een groot succes te maken. We beginnen “blanco” en gaan samen met u achter de tekentafel zitten om het evenement vorm te geven. Daarbij komt alles aan bod. Van een organisatie advies tot inrichting, decoraties, entertainment, hospitality, food, drinks, concept etc. Catering Oud London is een full- service cateraar en dat laten we graag zien.
Dit kan natuurlijk ook bij u thuis of in uw bedrijf. Wij denken graag vrijblijvend met u mee en u bent bij ons aan het goede adres voor een unieke catering in Utrecht. 

Een kijkje in de keuken

In ons Foodbook kunt u een hoop alvast inspiratie opdoen voor catering van uw evenement in Utrecht. Het Foodbook geeft u een kijkje in onze keuken en laat zien wat zoal de mogelijkheden zijn. Een mooi vertrekpunt voor het samenstellen van een concept op maat. U kunt uiteraard kiezen voor de opties uit het boek maar het hóeft niet. Als professioneel cateringbedrijf in Utrecht krijgen we juist energie om geheel op maat een evenement te verzorgen. Laten we vooral samen om de tafel gaan om een culinair arrangement op maat te creëren. Dat maatwerk is tenslotte ons visitekaartje!

Bijzondere locaties catering Utrecht

De cateringorganisatie van de Oud London Horeca Groep werkt samen met bijzondere locaties in Utrecht en omgeving. Unieke locaties, met ieder een sterk eigen karakter. Ook op dit vlak adviseren wij graag. U kunt natuurlijk zelf een locatie kiezen die uitstekend past bij het thema en doel van de bijeenkomst om vervolgens met ons de culinaire invulling van het evenement 100% op af te stemmen. Bekijk het overzicht van de locaties waar wij exclusief of als preferred supplier de catering in Utrecht verzorgen. Unieke mogelijkheden voor uw unieke evenement!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

De website www.cateringoudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie