Inspiratie: congreslocatie Utrecht

Binnenkort een congres organiseren en bent u op zoek naar een locatie? Laat Catering Oud London u helpen! U kunt natuurlijk zelf snel het overzicht bekijken van onze congreslocaties en hier een keuze uit maken. Veel liever zijn wij uw sparringpartner als het gaat om de organisatie van uw congres.
Wij helpen u graag met de organisatie, de samenstelling van het programma en alle benodigde (catering) faciliteiten. Het begint natuurlijk met een geschikte congreslocatie welke aansluit op uw eisen en wensen.

Catering Oud London beschikt over een eigen hotelaccommodatie en restaurant in Zeist, het bekende Hotel Restaurant Oud London aan de Woudenbergseweg. Naast het “hosten” van events op deze prachtige plek organiseren wij ook evenementen op onze zogenaamde  “gouden locaties”. U kunt echt spreken van een uniek totaalaanbod!

Een congres organiseren, waar let je op?

Een congres organiseren kan een hele klus zijn, dat weten wij als geen ander! Wij denken het hele proces met u mee en reiken u 'bouwstenen' aan waarmee u het congres op een vakkundige wijze in elkaar zet.

Vanwege de bereikbaarheid worden er in Utrecht veel congressen en seminars georganiseerd. Het locatie aanbod is erg groot. Wij helpen u de mogelijkheden in kaart te brengen en vervolgens een keuze te maken voor de best geschikte congreslocatie. Utrecht ligt centraal en is over het algemeen goed bereikbaar, zowel met OV als met de auto. Dit is een belangrijke voorwaarde om uw evenement succesvol te laten verlopen.

Congrescatering Utrecht

De catering op een congresdag is minstens zo belangrijk als de congreslocatie. Lekker en gezond eten en drinken draagt positief bij aan een mooi resultaat en aan het halen van de doelstellingen. Er is veel mogelijk op het gebied van catering. In ons Foodbook krijgt u hier een goed beeld van, maar maatwerk is eerder regel dan uitzondering. U kunt kiezen voor een eenvoudig broodje of uitgebreide live-cooking lunch aan tafel. Voor het diner van een buffet, tot een prachtig aangezeten diner of een walking dinner, waarbij het netwerken zeker niet wordt vergeten.

Hulp nodig bij de organisatie van uw congres of wilt u een vrijblijvend advies?

Neem contact met ons op voor advies.

De website www.cateringoudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie