Trouwen in Utrecht op een fantastische locatie!

In Utrecht kun je trouwen op verschillende officiële trouwlocaties. Deze locaties staan op de mooiste plekken. Van het oude stadscentrum tot landelijk gelegen op de Utrechtse Heuvelrug. Stuk voor stuk perfect zeer geschikt voor een huwelijksreceptie, een huwelijksdiner en/of een huwelijksfeest.

De trouwdag is misschien wel de mooiste dag van je leven, maar dat gaat niet vanzelf! Alles moet kloppen en op elkaar worden afgestemd. Een bijzondere dag betekent ook  maatwerk. Een standaard trouwdag bestaat immers niet. Met alle uitdagingen, keuzes en invullingen kan Catering Oud London helpen. Dat houdt niet op bij de keuze voor de trouwlocatie, maar gaat door tot in de kleinste details.

Dé perfecte trouwlocatie

Een van de belangrijkste beslissingen en bepalende factoren voor een geslaagde dag is de keuze voor de trouwlocatie. Utrecht heeft vele mogelijkheden! Voor ieder wat wils. Je kunt kiezen voor een bijzondere trouwlocatie in het historische stadscentrum van Utrecht of je kiest voor een monumentaal, bijna sprookjesachtige setting in de nabije omgeving. In Zeist bijvoorbeeld – op 20 autominuten van Utrecht centrum – vind je Slot Zeist. Misschien wel de mooiste trouwlocatie van de provincie waar je jouw eigen sprookjeshuwelijk kunt organiseren. De Fundatie van Renswoude is ook zo’n unieke plek in het hart van het druk bezochte Museumkwartier. Hier kun je trouwen in een barokke stijlzaal, recipiëren en dineren in de tuin of in de eeuwenoude keuken.
Utrecht: aan bijzondere trouwlocaties geen gebrek!

Afspraak maken

De website www.cateringoudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie