Vergaderlocatie Utrecht

Het aanbod van vergaderlocaties in Utrecht is groot. Dus hoe kiest u Hoe kies je nu de juiste? Soms is het handig om de zoektocht naar een geschikte vergaderlocatie aan een ander over te laten. U kunt zich dan volledig op de inhoud richten. Catering Oud London regelt dit graag en verzorgt ook heel graag de catering en alle denkbare facilitaire zaken. Met een uitgebreid portfolio van 10 eigen exploitaties met in totaal meer dan 60 vergaderzalen zijn wij u graag van dienst. Een aanbod van schitterende historische panden met een zeer sterke eigen identiteit in de provincie Utrecht. Een portfolio waar we met recht zeer trots op zijn!

Overzicht vergaderlocaties Utrecht.

Zakelijke bijeenkomsten met karakter

Iedere vergadering of meeting heeft een doel. Het is de moeite waard om goed na te denken over de vergaderruimte, faciliteiten, catering en programmamogelijkheden. Als het totaalplaatje klopt dan werkt dit namelijk versterkend. Het helpt u het doel van de bijeenkomst te realiseren. Kies daarom ook zeker de vergaderlocatie met zorg uit.

Onze vergaderlocaties in Utrecht beschikken over verschillende zalen. Veel panden hebben een uniek historisch karakter. Dit maakt dat iedere vergaderruimte een andere sfeer heeft. Voor ieder type bijeenkomst kunnen wij een passende vergaderruimte aanbieden.
Als u ons vertelt wat het doel of het thema is van de bijeenkomst, zorgen wij dat alles er op gericht is om doelen te halen en het thema optimaal naar voren te laten komen.

Huur een vergaderruimte in het historische stadscentrum van Utrecht. Makkelijk bereikbaar met zowel auto als OV en zeer geschikt om het programma aan te vullen met culturele activiteiten en entertainment. Of kies voor een landelijk gelegen vergaderlocatie in de regio Utrecht. Zeer geschikt voor klantdagen en productpresentaties maar ook voor brainstormsessies of een meerdaags personeelsevenement.

Direct vergaderruimte huren Utrecht

Catering Oud London verzorgt uw vergadering van A tot Z. U richt zich op de inhoud en uw gasten. Onze focus ligt op alle randzaken. Neem een kijkje in ons Foodbook naar de mogelijkheden voor een culinaire aankleding. Wij verzorgen de lunch of aansluitend een diner op de vergaderlocatie in Utrecht die u heeft gekozen. Wilt u meer informatie over het huren van een vergaderruimte in Utrecht?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De website www.cateringoudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie