Uw bijeenkomst op een unieke locatie in Utrecht

Samen komen op een van de meest gewilde locaties van Utrecht? Op de mooiste plekken van het oude stadscentrum biedt Catering Oud London meerdere stijlvolle ruimtes. Vergaderingen, workshops, trainingen, heisessies, congressen, seminars of een landelijk overleg met verschillende vestigingen. Wij bieden een grote verscheidenheid aan plenaire  vergader- en subruimtes van 10 tot 600 personen.

Buiten vergaderen in Utrecht? Op een steenworp afstand van de Utrechtse Domtoren ligt het Universiteitsmuseum met z’n prachtige museumtuin “de Oude Hortus”. In deze unieke, historische tuin vergeet je dat je midden in de stad bent. Hier bevindt zich de oudste Nederlandse Hortus-Oranjerie die nog in bedrijf is. En natuurlijk ons museumcafé Ginkgo. Bij mooi weer biedt het terras prachtig uitzicht over de kassen en de tuin. Een sfeervolle locatie voor bijvoorbeeld een heisessie, training, lunch in de kassen of netwerkborrel.

Bij elkaar komen in een barokke stijlzaal? Dan is de Fundatie van Renswoude met zijn schitterende stadstuin in de oude Utrechtse Museumkwartier een uitstekende keuze. Een prachtige locatie voor bijvoorbeeld een exclusieve lunch of diner in de regentenkamer.

Uw congres op een bijzondere locatie? Kent u Leeuwenbergh, dat unieke middeleeuwse gebouw in het hart van het Utrechtse Museumkwartier?
Leeuwenbergh ligt aan het Servaasbolwerk 1a, aan de Stadsbuitengracht, vlakbij het Spoorwegmuseum, het Centraal Museum en het Catherijne Convent. Hét podium voor culturele activiteiten en als ruimte voor representatieve evenementen zoals bijvoorbeeld congressen, uitreikingen of diners.

Uw evenement in uw eigen kasteel? Heeft u al eens gedacht aan Slot Zeist aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug? Een unieke en bijzondere sfeervolle locatie voor uw congres, exclusieve diner, netwerkborrel, beurs of franchisebijeenkomst in het midden van het land.  

Benieuwd naar onze mogelijkheden of wilt u vrijblijvend één van de locaties bekijken? Graag maken wij een persoonlijke afspraak maken om uw wensen met ons te delen, wij zijn telefonisch te bereiken op telefoonnummer 0343 491 341 of stuur een e-mail naar catering@cateringoudlondon.nl.

De website www.cateringoudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie