Feestlocatie Utrecht bij Catering Oud London

Het stadscentrum van Utrecht staat vol met de meest prachtige monumentale panden. Locaties met een geheel eigen karakter en verhaal. Sommige locaties ademen nog steeds eeuwenoude historie en tonen de verborgen schatten pas bij binnenkomst. Andere panden zijn juist op geheel moderne en eigentijdse wijze gerenoveerd. Zoekt u een feestlocatie in Utrecht? Catering Oud London werkt met verschillende locaties samen en organiseert aansprekende en originele evenementen. De locaties zijn stuk voor stuk uniek en passen uitstekend bij een huwelijk, feestavond of bedrijfsevenement.

Overzicht feestlocaties Utrecht

Denk goed na en kies bewust

De keuze voor een feestlocatie is mede bepalend voor het slagen van uw feest. De sfeer en de entourage in combinatie met de mogelijkheden voor catering en entertainment hebben een effect op hoe uw gasten het feest beleven. Denk daarom ook goed na over welke locatie goed bij uw feest past. U kunt het immers niet overdoen!

Komt u er niet helemaal uit? Gelukkig hoeft u het echt niet allemaal zelf te doen. Wij helpen u hier graag bij! Sterker nog, dat is wat we het liefste doen. Catering Oud London heeft een jarenlange ervaring als cateringbedrijf in Utrecht en zo kennen we de mooiste plekken. Samen met onze partners - en natuurlijk met u - creëren we een topfeest dat u en uw gasten niet snel zullen vergeten. Bekijk eens een aantal concepten om een idee te krijgen van de mogelijkheden.

Unieke feestzaal huren Utrecht

Geeft u binnenkort een feest? Of gaat u trouwen en zoekt u een feestzaal in Utrecht? Wat dacht u van een uitbundig feest in Gasthuis Leeuwenbergh of een stijlvolle geheel verzorgde dag in Slot Zeist. Catering Oud London verzorgt de catering tot in de puntjes. Uw wensen, eisen en het thema zijn voor ons het uitgangspunt. Maak een vrijblijvende afspraak om deze de mogelijkheden met ons te bespreken. Wij doen u graag een voorstel voor uw feest op een één van onze prachtige locaties in Utrecht stad en omgeving.

De website www.cateringoudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie