Catering Oud London

Kent u Hotel Restaurant Oud London in Zeist? Dan weet u dat we staan voor culinaire kwaliteit en service op het hoogste niveau.

Deze reputatie maken we ook op locatie graag voor u waar! Bij u thuis, buiten in de tuin, op uw werk of in één van de uiterst sfeervolle en representatieve panden in en om Utrecht, waar wij u en uw gezelschap graag ontvangen.

Heeft u een alternatieve locatie op het oog? Ook dat is geen enkel probleem. Catering Oud London biedt u daarbij desgewenst meer dan alleen de culinaire invulling. U kunt een beroep op ons doen voor de totale organisatie van uw bijeenkomst of evenement. Sfeer en beleving zijn hierbij zeer belangrijk. Of het nu gaat om uw huwelijk, een diner, een groot internationaal congres of een verjaardagsfeestje, wij nemen u graag de zorg uit handen, zodat u uw aandacht volledig kunt wijden aan uw gasten. Onze medewerkers zijn meedenkers die er alles aan zullen doen om het resultaat van uw bijeenkomst positief te beïnvloeden.

Waarom kiezen voor Catering Oud London?

De website www.cateringoudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie